Monday, May 7, 2007

Pimeä tie, mukavaa matkaa....

Siinä se henkinen tila mukavasti tiivistettynä. Karsea työviikko takan ja puolikas edessä. Tänään siis vapaata yhdestä koulutuksesta huolimatta (pitikö kaikkiin kissanristiäisiin ilmottautua"#¤%"#). Oma moka!

SIIS! Mun piti alottaa ne clomifenit kierron 3. päivästä, mutta mitään kertoa tullu. Prkl. Tai siis hiukkapikkiriikkisen ruskeaa kuivaa vuotoa. No kaikkihan sanoo, jotta kyseessä on raskaus kun sellasta pukkaa. Tänään ei juuri mitään. Myöhässä siis ollaan 4 päivää mutta toissapäivänen herkkä testi ei puhunu raskautumisen puolesta mitään, ja se sentään tietää enemmän kuin minä. Ehkä pitäs kysyä Juha Miedon palstalta että notta raskaanako? Ahistaa! Sain lekurisedälle puhelinajan huomiselle ja sille kyllä tilitän silmät ja korvat täyteen. Se kaiketi tietää mikä juttu tää on. Ärsyttää vaan kun pitää tässä ehkä sitten taas ootella seuraavaa kiertoa joka tulee ikuisuuden kuluttua. Blaaah.

Vapaapäivä. Kuinka se kulutetaan niin että on kivaa eikä murehdita turhia murheita? Viikonloppuna tiedossa meidän odotettu viron reissu. En vaan nyt tiedä uskallanko juoda jos olis 1/10000000 mahdollisuus että mahassa ois joku. Mutta olepa siinä kuivin suin sellasen akkalauman kanssa kuin meidän työporukka. Voin kuvitella ne naiset humalassa ja mieleen tulee Pirre ja Hansu x 10 (tänään paljon kertoimia ja todennäköisyyksiä mielessä). Viime päivät ne on ollu aivan hulvattomia kun pesiskausi on käsillä. Siinä sitä katellaan netistä pelaajien kuvia (perseitä) ja selitetään silmät maanisesti tuikkien kuinka se on niin koukuttavan taktinen peli (kiinteitä miesten perseitä!!!!). "Jotta kannattas vaan sunki tulla kattoomaan".

Tiedossa lauantaina kolmisen tuntia ajanviettoa helsingissä ennen matkaa. Harmittaa kun ne pirun euroviisut on. Ne pellet valtaa kuitenkin kafe esplanadin enkä pääse sinne nauttimaan kaipaamistani herkuista. Kauhistuttaa muutenkin kun on niin helsinkiä ikävä. Vaikka kai se on ihan normaalia. Vastahan me erottiin. Eilen vaan tuli jotain ihmeen ajoneuvosta telkusta ja minä jo koitin siellä himona tunnistaa katuja, joita pitkin se puhuva pää kaahaili. Mutta, pääseehän siellä aina käymaan ja eihän siellä hullukaan asu. Tai pitää olla ainakin rikas jos ei aivan hullu ole. Kyll pohojammaalla o paree. Onhan ONHAN!

Jään tänne pohtimaan ja vääntäydyn sitten suihkuun kun en enää jaksa miettiä(siis aivan sekunnin kuluttua) ja sitten poliisilaitokselta hakemaan uutta biotunnistepassia.

Näihin kuviin.....


No comments: