Monday, June 18, 2007

Got milf?

Aamu ei voi alkaa kovin huonosti kun voi nautiskella aamukahviaan Torin livekeikan nauhoituksen äärellä. Ainakin toivon että se on hyvä enne tämän päivän (tai eilisen) ovulaatiolle.

Pari viikkoa onnistuin melko hyvin siinä etten ajattele raskautumista, mutta eilinen gynellä käynti sai inhottavalla tavalla toiveet nousemaan. Sain siis hakea apteekista iltapalaksi raskaushormonipiikin ja huomisesta eteenpäin keltarauhashormonia alapään kautta. Nyt ollaan taas pari metriä lähempänä raskautta. Vielä kun tietäis kuinka monta metriä on jäljellä. Pohjimmiltani tunnen että matka on loputon. Päämäärä saavuttamattomissa. Silti jännittää.

Viime kierron jälkeen oli fiilikset niin pohjilla että parempi unohtaa ja ajatella asioita joita tässä iässä kuuluu ajatella. Kavereita, hauskanpitoa, herkuttelua. Lähinnä oon keskittynyt herkutteluun. Viikonlopun provinssirock sai aikaan näyttävän festarimahan jota nyt yritän piilotella mustien paitojen alla. Oudolla tavalla se kuitenkin jostain välistä aina pilkottaa. Mies näytti jo eilen aika järkyttyneelle mun vatsamakkaran edessä kun laitoin sen pistämään hormonipiikin mun navan alle. Ei tuottanut ongelmia nypätä esiin "ihopoimua".

Miksei alkoholilla, suolalla ja rasvalla työstetty vartalo voi olla seksikäs? Hieman ärsytti eilinen Jessica Alban elokuva, jossa tähti vatkaa rimpulamahaansa ja taipuu joka ilmansuuntaan.
Nainen lokaa mun kaltaisten makkaraperunanaisten nimen. On sitä täälläkin tehty töitä vatsan eteen. Jotain gredittiä olis joskus kiva saada.

Myös silmänalusten vaaleus on yliarvostettua mun näkökulmasta katsottuna. Viikonloppu meni sillä tyylillä että muitakin paikkoja naamassa joutuu valkasemaan kun silmänalusia. Harvemmin tulee juopoteltua kolmea päivää perätysten. Harmillisesti mopo ois kuitenkin lähteny kunnolla käyntiin vasta sunnuntain scissors sisters -keikalla. Vaikee siinä on enää vetää kännejä kun maanantai kaihertaa jo mielessä. Piti turvautua kovempiin aseisiin ja niinpä noudettiin Miehen ja Lehtorin kanssa grilliruokaa kotisohvalle. Onneksi sydänkohtaus jäi tulematta vaikka olotilasta olis voinu luulla toisin.


Tänään vois käydä lenkillä. Vois lukea myös Volter Kilven Alastalon salissa ja keksiä HIV-rokotteen. Ajattelin alottaa helpoimmasta, eli Volter Kilvestä.

2 comments:

Anonymous said...

Saat kakskytä eeroo, jos luet oikeasti Alastalon salissa. Ja kerro sitten, mitä siinä tapahtu...

Niittyvilla said...

Siinä ollaan alastalon salissa ja poltetaan piippua. Nyt raha kelpais:)